Braşov: Hoţii de cablu au lăsat o mie de familii „fără ton“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri acuzaţi că au furat o mie de metri de cablu telefonic sunt cercetaţi de poliţiştii din judeţul Covasna, ei prejudiciind societatea de telefonie căreia aparţinea reţeaua cu aproximativ 10.000 de euro.

Poliţiştii din Dobârlău i-au identificat, luni, pe cei trei tineri care, în perioada octombrie 2010 - ianuarie 2011, au comis patru furturi de cabluri telefonice. Conform sursei citate, bărbaţii au tăiat şi au sustras aproximativ o mie de metri de cablu, prejudiciind, astfel, societatea de telefonie căreia aparţinea reţeaua cu aproximativ 10.000 de euro.

"Mai grav, timp de aproape două luni, circa o mie de familii din comuna Dobârlău, dar şi instituţiile publice locale au rămas fără ton la telefoanele fixe", se arată în comunicat.

Unul dintre autori, G. Aldea Laurenţiu, în vârstă de 19 ani, din Dobârlău, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat, marţi, judecătorilor din Întorsura Buzăului cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru distrugere şi furt calificat.

Ceilalţi doi suspecţi, G. Constantin, de 20 de ani, tot din Dobârlău, şi G. Ciprian, de 32 de ani, din municipiul Săcele, judeţul Braşov, sunt cercetaţi în libertate.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite