S-a dat asistentă medicală la Giuleşti, ca să nu plătească hotelul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Claudia Maria Stanciu, de 36 de ani, din Ucea de Jos, s-a dat drept asistentă specializată în chirurgie şi a refuzat să îşi plătească cazarea la un hotel de lux din Capitală, pe motiv că a fost chemată să ajute la "Maternitatea Morţii".

Incidentul a avut loc ieri, la orele prânzului. Femeia a stat cazată la hotel timp de două nopţi, însă, când a vrut să plece, a refuzat să plătească. Motiivul? A fost chemată să ajute la Maternitatea Giuleşti şi nu are de ce să suporte ea astfel de cheltuieli. Când a văzut că nu este lăsată să plece, braşoveanca a devenit violentă cu personalul hotelului care a anunţat poliţia.

Femeia a mai fost implicată într-un astfel de scandal după ce s-a cazat la mai multe hoteluri din zona Clujului, după care nu a mai plătit pe motiv că nu i-au plăcut condiţiile de acolo.

Ofiţerii de la Secţia 11 din Capital au început cercetările faţă de suspectă, pentru înşelăciune şi uzurpare de calităţi oficiale.

VEZI AICI CE SCANDAL A MAI PROVOCAT ÎN URMĂ CU 2 LUNI - atunci spunea că a fost crescută la mănăstire şi nu poate trăi decât în lux

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite