Hochei: Fenestela Braşov, eliminată în semifinale de Steaua Rangers FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fenestela Braşov va juca pentru bronz cu Progym Gheorgheni Foto: Stelian Grăjdan
Fenestela Braşov va juca pentru bronz cu Progym Gheorgheni Foto: Stelian Grăjdan

Gruparea Fenestela 68 Braşov a pierdut, aseară, meciul decisiv pentru calificarea în finala Ligii Naţionale de hochei.

Steaua a învins, la Braşov, pe Fenestela, cu 5-2 şi conduce cu 3-0 la general, asigurându-şi prezenţa în ultimul act al competiţiei, acolo unde va întâlni rivala tradiţională Sport Club Miercurea Ciuc.

În faţa a circa 1.000 de suporteri, braşovenii nu au făcut faţă presiunii şi au fost dominaţi la toate capitolele de stelişti, care au speculat la maxim marile erori individuale ale gazdelor.

image

Semifinalele Ligii Naţionale s-au desfăşurat după sistemul „3 din 5", iar Steaua a trecut de Fenestela, în cele trei confruntări, cu 4-3, 6-2 şi 5-2.

Braşovenii vor juca pentru medalia de bronz cu Progym Gheorgheni, iar câştigătoarea se va stabili în urma sistemului „cel mai bun din şapte meciuri". Primul duel va avea loc la Braşov, pe data de 14 martie.

image

Încă plătim tribut lipsei de experienţă şi poate, de valoare, a jucătorilor noştri. Am greşit nepermis de mult şi nu ne-am concentrat suficient la finalizare. Nu sunt mulţumit de prestaţia băieţilor şi este clar că trebuie să facem unele modificări la echipă.

fenestela 3

Steaua a fost peste noi în ultimele două meciuri, iar noi am evoluat mult sub aşteptări. În primul rând, suntem în căutarea unui portar care să dea siguranţă formaţiei. Cu certitudine, în sezonul viitor ne vom bate de la egal la egal cu Steaua şi Sport Club", a declarat antrenorul braşovenilor, Laszlo Kovacs.

Fenestela 68 Braşov are ca obiectiv calificarea în finala campionatului

Fenestela Braşov - Steaua Rangers 2-5 (0-1, 1-1, 1-3)

Au marcat: Zsombor, Tanko / Emelianenko (2), Zabludovski (3)

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite