Hochei: Corona Fenestela Braşov a pierdut duelul cu Steaua Rangers VEZI GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prima etapă a Superligii Naţionale de hochei pe gheaţă, ASC Corona Fenestela 68 Braşov a fost învinsă, aseară, pe propriul teren, de Steaua Rangers Bucureşti, scor 2-3, rezultatul final fiind stabilit în prelungiri.

Braşovenii au început bine meciul şi au deschis scorul rapid, în minutul 3:15, prin Jozsef Adorjan. În minutul 8:49, Fenestela Braşov conducea cu 2-0, după reuşita lui Tibor Basilidesz. 

Vedeţi aici o galerie foto de senzaţie de la meciul Fenestela - Steaua Rangers

Însă, la 2-0, gruparea de la poalele Tâmpei s-a relaxat prematur, astfel că bucureştenii au redus din diferenţă în minutul 13:16, prin Mihail Georgescu. Gazdele au continuat să aibă o prestaţie sub aşteptări şi în partea a doua a jocului.

Steliştii au forţat şi au egalat cu 34 de secunde înainte de finalul reprizei secunde, după reuşita lui Nicuşor Luşneac. În ultima parte a confruntării, tabela a rămas intactă, astfel că meciul a ajuns în prelungiri.

Egalitatea s-a păstrat şi după prelungiri, astfel că s-a trecut la loviturile de penalitate, acolo unde oaspeţii şi-au asigurat victoria, Claudiu Mihăilescu fiind singurul care a marcat de la loviturile de pedeapsă.

În altă ordine de idei, oficialii echipei Fenestela Braşov intenţionează să se despartă de fundaşul estonian Kaupo Kaljuste. În schimb, la Braşov va fi transferat, în perioada următoare, un centru slovac de 27 de ani, care este şi golgeterul primei ligi din Slovacia.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite