Hochei: Fenestela Braşov ţinteşte primul trofeu din istorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ASC Corona Fenestela 68 Braşov, Dunărea Galaţi, Sport Club Miercurea Ciuc şi Steaua Bucureşti îşi vor disputa, la sfârşitul acestei săptămâni, trofeul Cupei României la hochei pe gheaţă.

Meciurile din final-four-ul Cupei vor avea loc la Patinoarul Olimpic din Tractorul. Mâine, de la ora 13.30, este programată semifinala dintre Sport Club Miercurea Ciuc şi Dunărea Galaţi, iar Fenestela Braşov va evolua, de la ora 16.30, în compania echipei Steaua Rangers Bucureşti.

Duminică, finala mică se va disputa cu începere de la ora 13.30, iar finala mare va avea loc de la ora 19.45. Cele patru meciuri vor fi transmise, în direct, de Digi Sport. Turneul este organizat de Federaţia Română de hochei pe gheaţă, iar intrarea generală costă 15 lei.

Copiii sub 14 ani au accesul liber. Chiar dacă în urmă cu doar trei zile, braşovenii au fost învinşi de Steaua Rangers în Superligă, jucătorii formaţiei de la poalele Tâmpei ţintesc doar calificarea în finală, având şi un bonus pentru câştigarea trofeului.

Steaua are o echipă valoroasă, dar trebuie să ne impunem în semifinalele Cupei. Singurul obiectiv al nostru este să ajungem în ultimul act şi să ne impunem în finală. Important este să avem arena plină, fiindcă sprijinul fanilor ar putea fi decisiv", a declarat antrenorul braşovenilor, Antal Elod.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite