Fenestela Braşov, înfrângere la scor cu Sport Club Miercurea Ciuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fenestela a efectuat primul antrenament al anului
Fenestela a efectuat primul antrenament al anului

În penultima etapă a sezonului regular din Liga Mol la hochei, ACS Corona Fenestela 68 Braşov a fost învinsă, aseară, în deplasare, de Sport Club Miercurea Ciuc, scor 0-4, pe reprize 0-1, 0-3, 0-0.

Sport Club Miercurea Ciuc a dominat autoritar partida şi nu s-a pus niciun moment problema echipei învingătoare. Braşovenii nu l-au folosit pe golgeterul Szocs Szabolcs, care nu este refăcut.

La finalul partidei, team managerul echipei, Nagy Attila, a declarat: „Echipa noastră a fost decimată de numeroasele absenţe. Am avut trei jucători la lotul de tineret, iar Szőcs Szabolcs şi Kaupo Kaljuste sunt accidentaţi.

Mai mult, Antal Zsombor este suspendat două etape, astfel încât nu va juca nici cu Steaua. Noi ne concentrăm acum atenţia spre play-off şi vom pregăti meciurile respective
".

Pentru Corona Braşov Fenestela 68 urmează ultima partidă, din sezonul regular al Ligii Mol, vineri, 10 decembrie, acasă, de la ora 19.00, cu Steaua Rangers Bucureşti, după care va lua startul în faza play-off, în care va juca, după toate probabilităţile, cu Miskolci JJSE (după sistemul cel mai bun din cinci partide).

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite