Corona Fenestela Brașov, învinsă de Steaua Rangers, în Liga Mol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o confruntare care a contat pentru sezonul 2011/2012 al Ligii Mol de hochei pe gheață, ASC Corona Fenestela 68 Brașov a pierdut, aseară, meciul susținut la Patinoarul Olimpic, în compania echipei Steaua Rangers, scor 3-4 (0-3, 2-0, 1-1).

Din cauza unei reguli impuse chiar de Steaua, la începutul sezonului, prin care în meciurile din Liga Mol se permite doar utilizarea portarilor autohtoni, la Fenestela Brașov nu a putut apăra goalkeeperul titular Patrick Polc, locul acestuia fiind luat de Rajmond Fulop. Astfel, cu o apărare mult prea relaxată și pe fondul unor greșeli comise de Rajmond Fulop, steliștii conduceau, în minutul 13:35, cu 3-0.

Brașovenii au practicat cel mai bun hochei al meciului în actul secund, atunci când au și redus din handicap, prin Balint Zsolt (30:17) și Antal Zsombor (30:24). Formația gazdă chiar a reușit să restabilească egalitatea pe tabelă, după reușita lui Zsok Levente, din minutul 54:58. Însă, aceeași defensivă brașoveană mult prea relaxată a primit lovitura de grație de la Andrei Butochnov, acesta stabilind scorul final, în minutul 55:53. 

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite