Hochei: Canadianul Chris Falloon a semnat cu Fenestela Brașov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chris Falloon Foto: ASC Corona
Chris Falloon Foto: ASC Corona

ASC Corona 2010 Fenestela Brașov a reuşit o lovitură pe piaţa transferurilor, după ce l-a înregimentat în rândurile echipei de hochei pe atacantul canadian Chris Falloon (27 de ani). 

Falloon este primul canadian care evoluează la echipa braşoveană şi vine cu un palmares impresionant, după ce a evoluat în liga a doua din Germania, la Fischtown Penguins, şi la fosta campioană a Danemarcei, Odense Bulldogs.

De asemenea, acesta a jucat în ultimul sezon în Statele Unite ale Americii, la Whicita Thunder. Deşi se află de puţin timp în Braşov acesta s-a arătat încântat de oraş, de patinoar şi de noii săi colegi.

Este un pas bun pentru mine. Am cântărit ofertele avute şi am considerat că este momentul oportun să vin la Braşov. Am primit toate condiţiile cerute şi chiar am auzit lucruri bune despre ce voi găsi la Braşov, de la antrenorul Tom Skinner, tehnicianul echipei naţionale a româniei, care este şi el canadian.

Patinoarul este de cea mai înaltă clasă, cu multe facilităţi, fiind unul dintre cele mai reuşite din Europa, la nivelul său. Îmi doresc să ajut cât de mult pot echipa, să ne atingem obiectivele.

Vreau să îmi arăt calităţile, viteza şi şutul, dar şi să demonstrez ce înseamnă hocheiul canadian, inclusiv un body-check adevărat
", a menționat jucătorul canadian.

Noul star al braşovenilor de la ASC Corona 2010 Fenestela Braşov va debuta în faţa fanilor vineri, 3 decembrie, în partida din Liga Mol, cu Vasas Budapesta.

Partida dintre  ASC Corona 2010 Fenestela Braşov şi Vasas Budapesta se va disputa de la ora 19.00, pe Patinoarul Olimpic Braşov. Preţul unui billet de intrare este de 10 lei, accesul elevilor fiind liber în baza carnetului de elev.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite