Andreea Bănică, agresată la Braşov de un puşti de 16 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian a urmărit-o si pe Bianca Drăguşanu. Arhivă
Ciprian a urmărit-o si pe Bianca Drăguşanu. Arhivă

Adolescentul braşovean a devenit coşmarul vedetelor autohtone. Andra, Elena Gheorghe, Andreea Balan, Andreea Banica si Daniela Crudu s-au plâns de comportamentul băiatului.

Ciprian a venit şi în club Kasho acum câteva luni să o vadă în carne şi oase pe Bianca Drăguşanu. Chiar vedeta i-a dat bani să se întoarcă înapoi acasă.
Ultima s-a victimă a fost Andreea Bănică în noaptea decernării premiile Romanian Music Awards, vinerea trecută.

„De câte ori am intrat şi am iesit din hotel in acea seara, am dat cu ochii de un tanar care zambea. Dupa party, l-am lasat pe Lucian sa doarma si am iesit sa plimb catelul. Tanarul era inca acolo. Am pornit pe o alee si am remarcat ca ma urmarea, prefacandu-se ca vorbeste la telefon. I-am recunoscut vocea! Era baiatul care ma teroriza de doi ani de zile!!! Am intrat in panica, am sarit la el si am inceput sa tip. Eram terifiata. Norocul meu ca am fost auzita si Maxx, de la DJ Project, impreuna cu un amic de-al lui mi-au sarit in ajutor. L-au imobilizat, iar eu am sunat la Politie", a declarat Andreea pentru Cancan.

Potrivit newsbv.ro Ciprian a fost legitimat si condus la sectie. „Baiatul are 16 ani, este minor si nu poate fi interogat decat in prezenta unui parinte. Din cate am putut afla, mama lui este plecata in Italia, iar tatal nu se poate deplasa momentan din cauza unor probleme de sanatate. In acest moment se fac cercetari si urmeaza si audierea. In functie de rezultate se va stabili si incadrarea faptei", a declarat comisarul-sef Liviu Constantin Naghi, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Brasov, pentru newsbv.ro.

Cum a obţinut să obţină numărul te telefon al vedetelor

.„Am reuşit să obţin o întreagă bază de date cu numerele de telefon ale vedetelor de la nişte ziariste care lucrează la Jurnalul Naţional. Le-am spus că sunt redactorul şef de la FHM, că mi s-a stricat calculatorul şi că mi-am pierdut baza de date cu numerele de telefon ale vedetelor, le-am dat adresa mea de e-mail şi mi-au trimis-o. Aşa am făcut rost de numărul Adelinei, Daniela Crudu, Crina Matei, Roxana Ionescu, Andra, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, iar dintre toate am ales-o pe Bianca. E o fată frumoasă şi de treabă", a spus Ciprian.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite