Şi-a cumpărat stradă şi le-a blocat accesul vecinilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:RTV.ro
Foto:RTV.ro

Strada Harghita a fost scoasă din domeniul public şi cumpărată de un localnic împreună cu 5 hectare de teren arabil. Noul proprietar a pus bariere de beton în capetele străzii, astfel că nicio maşină nu mai poate intra pe stradă.

Pe strada Harghitei locuiesc câteva familii şi funcţionează nouă firme, care îşi cară acum marfa cu ajutorul cărucioarelor. Proprietarul le-a spus vecinilor că dacă vor să folosească strada să o cumpere cu 37 de erro pe metru pătrat. Primăria Miercurea Ciuc nu a comentat situaţia, pe motiv că terenul este unul privat şi nu public.

De altfel, nici pompierii şi nici Ambulanţa nu pot intra pe stradă în cazul unei urgenţe. Medicii spun că nu au fost solicitaţi în zonă, dar în cazul unei urgenţe vor opri la barieră, după care se vor deplasa pe jos şi vor duce eventualul pacient cu targa la maşină.

Mai greu este pentru pompieri. În caz de incendiu autospecialele nu pot intra. Reprezentanţii ISU Harghita vor face o verificare în zonă, iar dacă se va dovedi că accesul este blocat permanent, proprietarul străzii va fi amendat.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite