Poliţist muşcat şi ameninţat cu toporul de un bărbat beat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 26 de ani din Cristuru Secuiesc, judeţul Harghita, a fost arestat preventiv după ce, beat fiind, a provocat un scandal în casa părintească. Agresorul  i-a ameninţat cu toporul pe poliţiştii sosiţi să îl calmeze, muşcându-l de mână pe unul dintre oamenii legii.

Incidentul s-a petrecut miercuri dimineaţa în comuna Porumbenii Mari. Fratele agresorului a sunat la 112 cerând ajutorul poliţiştilor pentru a-l linişti pe fratele său, care era beat şi care a intrat în curte fără voia sa, sărind poarta care era încuiată. O patrulă a Poliţiei Rurale Odorheiul Secuiesc care trecea prin zonă a intrat în curte, moment în care tânărul de 26 de ani a devenit agresiv si a început să îi injure pe poliţişti şi să îi ameninţe cu toporul. „Poliţiştii au decis să îl încătuşeze pentru a evita producerea vreunui incident, însă, în timp ce îl imobilizau, tânărul beat l-a muşcat pe unul dintre ei de mâna stângă", a spus, pentru Mediafax, Gheorghe Filip, purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita.

Agresorul a fost dus la sediul Poliţiei municipiului Odorheiu Secuiesc şi ulterior a fost arestat pentru 30 de zile de Judecătoria din localitate, pentru ultraj, violare de domiciliu şi ameninţare. În prezent, tânărul se află în arestul Poliţiei Judeţene Harghita şi riscă să îşi petreacă până la zece ani în închisoare. Poliţistul muşcat a mers la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, unde a primit îngrijiri de specialitate.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite