Ploile au făcut ravagii în Harghita

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de gospodării şi locuinţe din judeţului Harghita au fost inundate, azi-noapte, iar zece localităţi au rămas fără energie electrică, în urma ploilor torenţiale şi a viiturilor formate pe versanţi.

Ploile torenţiale au afectat cel mai grav localităţile din zona Odorheiul Secuiesc. Apele adunate pe versanţi în urma precipitaţiilor au făcut ravagii în comuna Mărtiniş şi satele aparţinătoare. Au fost inundate peste 250 de gospodării, iar câteva podeţe au fost luate de ape. În comunele Cobăteşti şi Mihăileni, au fost inundate 40 de gospodării.
În comuna Feliceni au fost inundate 20 de gospodării, iar peretele unei case s-a surpat şi a căzut peste reţeaua de alimentare cu gaz.

Reprezentanţii Distrigaz au întrerupt furnizarea gazului la casele din vecinătate, pentru a preveni producerea unor incidente. În comuna Atid, apele au intrat în 20 de case şi de gospodării, au distrus un pod şi au afectat DJ 136 A pe o distanţă de o jumătate de kilometru.

Mai multe porţiuni de drumuri judeţene şi comunale au fost avariate de viituri, după ce apele au adus pe carosabil pietriş şi aluviuni.
Zece localităţi din Harghita au rămas fără curent electric, din cauza furtunii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite