Înfrângere umilitoare pentru Rulmentul Braşov, în prima etapă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de handbal feminin Corona Rulmentul Braşov a debutat cu un eşec ruşinos în noul sezon al Ligii Naţionale de handbal feminin.

Deşi se anunţa ca o echipă cu pretenţii de cupe europene, Rulmentul Braşov a luat bătaie, astăzi, în deplasare, de la nou-promovata CSM Ploieşti, scor 27-29 (12-13 la pauză), confruntarea desfăşurându-se la Plopeni.

Nu mă așteptam la așa ceva. Nu credeam că vom pierde acest joc. Nu am reușit să punem în practică ceea ce am pregătit la antrenamente. Am fost moi în apărare și am încercat să rezolvăm problemele individual.

Nu am avut densitatea necesară în apărare. Ne-a dat peste cap și accidentarea Cameliei Hotea. Ea este deja la Brașov unde va face un RMN. Sper din tot sufletul să nu fie ceva grav. Sper să reușim să trecem peste acest eșec cât mai repede
", a spus Mariana Târcă, pentru brasovsport.wordpress.com.

Pentru brașovence au înscris: Cherăscu 9 goluri, Zamfir 7, Șorodoc 3, Seifer, Chiper și Din câte două goluri, Hotea și Istvan câte un gol fiecare.

Duminică, de la ora 17:30, în direct pe DigiSport, Corona Brașov întâlnește Oltchim Râmnicu-Vâlcea, într-un meci amical, programat la Băilești.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite