Rulmentul Braşov a transferat două handbaliste de 21 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce au achiziţionat-o pe Cristina Zamfir, fostul inter stânga de la Tomis Constanţa, oficialii echipei de handbal Rulmentul Braşov continuă să întărească gruparea pentru sezonul viitor.

Astfel, handbalistele echipei Ştiinţa Bacău, Laura Chiper şi Maria Burghel, ambele în vârstă de 21 de ani, au semnat, marţi, contracte pe trei ani cu gruparea de la poalele Tâmpei.

Suntem bucuroşi că am reuşit să mai aducem două jucătoare de perspectivă. Sunt dintr-o generaţie bună, astfel că suntem încrezători că vom face treabă bună. Mergem pe ideea de a transfera jucătoare tinere, care să ne ajute să ducem Rulmentul unde a fost", a declarat preşedintele clubului, Sorin Târcă.

La rândul ei, antrenoarea Rulmentului, Mariana Târcă, a menţionat: „Chipei şi Burghel sunt două jucătoare pe care le urmărim de ceva vreme. Sunt handbaliste tinere, de valoare, care ne pot ajuta mult să ne îndeplinim obiectivele pentru sezonul viitor. Trebuie să facem o echipă competitivă la Braşov".

Laura Chipei evoluează pe postul de inter dreapta, în vreme ce Maria Burghel este extremă dreapta. Cele două sportive vor avea drept de joc, la Rulmentul Braşov, abia din sezonul viitor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite