Handbal: Rulmentul Braşov a încheiat sezonul cu o victorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a 26-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, ultima a sezonului, Rulmentul Braşov a învins, astăzi, în Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi“, pe SCM Craiova, scor 26-21, la pauză 14-13.

Braşovencele antrenate de Dumitru Berbece şi Mariana Târcă au câştigat fără emoţii un meci care nu mai avea absolut nicio miză şi au terminat pe locul zece în ierarhia Ligii Naţionale, cu 21 de puncte acumulate.

Pentru CS Rulmentul Braşov au marcat: Toma - 11g, Cherăscu - 6g, Szabo - 4g, Marcu - 3g, Seifer şi Simion - câte un gol.

Am încheiat acest campionat cu o victorie de moral. Pentru noi a fost un sezon foarte greu, desfăşurat într-o conjunctură destul de dificilă. În continuare, avem foarte mult de muncă pentru campionatul viitor.

Trebuie să ne gândim foarte bine la ceea ce avem de făcut în sezonul următor. Este important să facem o echipă tânără, de viitor, iar obiectivul pentru stagiunea viitoare va fi calificarea în cupele europene“, a declarat antrenoarea Mariana Târcă

„Rulmentistele“ vor continua antrenamentele până pe 25 mai, apoi vor avea liber o lună. La sfârşitul lunii iunie, handbalistele vor reveni la pregătire şi se vor efectua două cantonamente, la mare şi la munte. Totodată, sunt programate şi două turnee externe, în Franţa şi în Croaţia, acolo unde Rulmentul va întâlni adversari redutabili, precum Krim Ljubljana, Podravka sau Hypo Viena.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite