Rulmentul Braşov, aproape de salvarea de la retrogradare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rulmentul aşteaptă duelul decisiv cu HCM Buzău, din ultima etapă
Rulmentul aşteaptă duelul decisiv cu HCM Buzău, din ultima etapă

Într-un meci din etapa a XXII-a Ligii Naţionale de handbal feminin, CS Rulmentul Braşov a învins, astăzi, pe propriul teren, pe Universitatea Reşiţa, cu scorul de 35-29, la pauză 17-10.

Prin acest succes, „rulmentistele“ au făcut un pas important pentru salvarea de la retrogradare şi păstrează şanse mari de a continua în Liga Naţională şi în sezonul viitor. Fetele antrenate de Mariana Târcă au început hotărâte partida şi au condus cu 4-2, în minutul cinci.

Chiar dacă oaspetele au egalat situaţia pe tabela de marcaj (7-7 min. 19), finalul primei părţi a aparţinut braşovencelor, care s-au distanţat la şapte goluri în doar câteva minute.

Repriza secundă nu a avut istoric, fetele antrenate de Mariana Târcă având chiar un avans de nouă goluri (26-17 min. 45). În urma acestui succes, Rulmentul Braşov a acumulat 11 puncte şi continuă să se afle pe locul 13, ultimul retrogradabil, la egalitate cu Rapid Bucureşti, care a furnizat surpriza etapei, pierzând confruntarea din deplasarea de la Ştiinţa Bacău, scor 29-33.

În meciul cu Universitatea Reşiţa, pentru CS Rulmentul au marcat: Pavel şi Simion - câte 8g, Cherăscu - 6g, Hamciuc - 5g, Melinte şi Pătuleanu - 3g fiecare, Teodorescu - 2g. 

A fost un meci câştigat cu sufletul şi-mi felicit jucătoarele pentru efortul depus. Am făcut cel mai bun joc de când am revenit la echipă şi am meritat din plin victoria. Este un succes de moral, care ne păstrează cu şanse mari în lupta pentru salvarea de la retrogradare“, a declarat la finalul întâlnirii antrenoarea Rulmentului, Mariana Târcă.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite