Rulmentul Braşov, meci decisiv pentru salvarea de la retrogradare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a XXIV-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, CS Rulmentul Braşov va întâlni, astăzi, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi", pe Tomis Constanţa.

Cu trei etape înaintea finalului de sezon, „rulmentistele" sunt pe ultima poziţie neretrogradabilă, la egalitate de puncte cu Rapid Bucureşti.

În contextul în care echipa din Giuleşti întâlneşte, în deplasare, campioana Oltchim, Rulmentul s-ar putea duce la două puncte în faţa bucureştencelor, în cazul în care vor învinge pe Tomis.

De partea cealaltă, gruparea de pe Litoral se află pe locul şapte, la un singur punct de ultima poziţie care asigură prezenţa în Europa, în sezonul viitor.

Antrenoarea Rulmentului, Mariana Târcă, este convinsă că un rezultat pozitiv în meciul cu Tomis ar salva echipa în mare măsură de la retrogradare.

Am mari emoţii pentru acest joc, întrucât avem nevoie ca de aer de cele două puncte. Vom avea parte de un meci extrem de dificil, în compania unui adversar foarte valoros.

Să nu uităm că au în componenţă sportive care au evoluat, în trecut, şi la Braşov. Ca individualităţi, Tomis este peste Rulmentul, dar publicul şi determinarea fetelor ar putea înclina balanţa în favoarea noastră.

Jucătoarele s-au pregătit foarte bine şi sunt convinsă că putem obţine un rezultat pozitiv cu Tomis. Ambele echipe au câte un obiectiv, astfel că meciul va fi extrem de disputat", a declarat antrenoarea Rulmentului, Mariana Târcă.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite