Mariana Târcă: „Trebuie să învingem pe Rapid, dacă vrem să rămânem în Liga Naţională“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Gogârlă a marcat opt goluri împotriva Rulmentului
Simona Gogârlă a marcat opt goluri împotriva Rulmentului

Etapa a XX-a a Ligii Naţionale de handbal feminin va programa confruntarea dintre CS Rulmentul Braşov şi Rapid Bucureşti, cele două combatante aflându-se în lupta directă pentru salvarea de la retrogradare. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, în Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi“.

Chiar dacă Rapidul, care le are în componenţă pe fostele „rulmentiste“ Simona Gogârlă şi Nicoleta Alexandrescu, se află pe o poziţie retrogradabilă, giuleştencele sunt în formă maximă, reuşind să egaleze la puncte pe Rulmentul (9). În cazul în care formaţia bucureşteană se va impune, gruparea antrenată de Mariana Târcă ar coborî pe un loc care duce în Divizia A.

Jocul cu Rapid este foarte important şi este un meci pentru care ne pregătim de câteva săptămâni. Contează mult victoria şi sper să o obţinem. Am discutat cu fetele şi ele sunt conştiente de importanţa acestui duel. Am încercat să nu punem o presiune suplimentară pe jucătoare şi sper ca ele să prindă o zi bună.

Vom vedea dacă suntem capabile să învingem Rapidul. Chiar dacă vom suferi o înfrângere, nu cred că va fi totul pierdut, întrucât ne vom juca şansa până la final“, a declarat antrenoarea Rulmentului, Mariana Târcă, cea care nu ştie dacă se va putea baza pentru duelul cu Rapid pe Hamciuc şi Teodorescu.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite