Rulmentul Braşov, înfrângere dramatică în faţa Tomisului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rulmentul aşteaptă duelul decisiv cu HCM Buzău, din ultima etapă
Rulmentul aşteaptă duelul decisiv cu HCM Buzău, din ultima etapă

Într-un meci din etapa a 24-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, Rulmentul Braşov a fost învinsă, astăzi, în Sala Sporturilor "D.P. Colibaşi", de Tomis Constanţa, scor 30-31, la pauză 17-18.

Cu sabia deasupra capului şi cu obligativitatea de a se impune în faţa echipei Tomis Constanţa pentru a-şi asigura liniştea în clasament, Rulmentul a început partida cu gruparea de pe litoral cu frâna de mână trasă, fiind condusă în permanenţă până în minutul 11, când a reuşit să egaleze la şase.

Ulterior, jocul fetelor antrenate de Mariana Târcă s-a schimbat în bine, iar gazdele au trecut pentru prima dată în avantaj, în minutul 20, scor 12-11. Echilibrul s-a păstrat până spre finalul primei părţi, iar "rulmentistele" aveau un avans minim în minutul 28 (17-16). Însă, împinsă de la spate de arbitrele Duţă - Florescu, care au luat multe decizii eronate, Tomis a intrat în avantaj la cabine.

Braşovencele au început dezastruos partea secundă, iar oaspetele s-au distanţat la patru lungimi (20-24 min. 40). Cu toate acestea, impulsionate de public şi cu o determinare exemplară, "rulmentistele" au dat impresia că pot reveni în joc şi au egalat cu 11 minute înainte de final (26-26). Lipsa de concentrare pe faza de atac (acolo unde s-au ratat trei lovituri de la şapte metri), dar şi golurile copilăreşti primite au tranşat soarta partidei în favoarea Tomisului.

"Este foarte greu să vorbeşti după un astfel de meci, dar sunt mulţumită de ceea ce au arătat fetele pe teren. Au luptat din greu şi ar fi meritat din plin o victorie. Nu vreau să comentez arbitrajul, dar s-a văzut clar maniera în care am pierdut acest joc. Vom lupta până la final pentru salvarea de la retrogradare", a declarat antrenoarea Rulmentului, Mariana Târcă.

În celelalte partide cu implicaţii în zona fierbinte a clasamentului s-au înregistrat rezultatele:

Ştiinţa Bacău - "U". Reşiţa 28-25

HCM Buzău - HCM Roman 25-23

Oltchim Rm. Vâlcea - Rapid 57-24

În urma acestui eşec, Rulmentul rămâne cu 11 puncte în clasament, pe primul loc deasupra liniei, iar în ultimele două etape ale sezonului vor urma duelurile cu HCM Roman (deplasare) şi HCM Buzău (acasă).

În meciul cu Tomis Constanţa, pentru CS Rulmentul Braşov au marcat: Teodorescu - 8g, Pavel - 6g, Cherăscu şi Melinte - 5g fiecare, Simion - 3g, Pătuleanu, Hamciuc şi Sântămărean - câte un gol fiecare.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite