Handbal: Baraj de promovare pentru SCM HC Rom Cri Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sala „Lucian Grigorescu“ din Bucureşti va găzdui, începând de astăzi, turneul de promovare în prima ligă de handbal masculin, baraj la care va lua parte şi formaţia braşoveană SCM HC Rom Cri Braşov.

În ciuda faptului că este foarte aproape de o fuziune cu Dinamo Bucureşti, gruparea de la poalele Tâmpei va participa la acest turneu pentru a fi sigură de prezenţa în Liga Naţională şi în sezonul viitor în cazul în care colaborarea cu Dinamo nu se va concretiza.

Alături de SCM HC Rom Cri Braşov, la acest turneu vor mai participa formaţiile Universitatea Craiova şi Universitatea Galaţi.

Liga Naţională şi-ar putea mări numărul de echipe din sezonul următor, de la 14 la 16 echipe. Astfel, vor avea loc turnee de promovare în Ligă, la care vor participa primele clasate din ligile secunde şi formaţiile care ocupă ultimele poziţii în prima ligă. Noi ne-am pregătit foarte bine pentru aceste meciuri şi în mod normal nu ar trebui să avem probleme în a ne impune.

Urmează în perioada următoare să se definitiveze tratativele cu cei de la Dinamo şi atunci vom continua fără probleme în Liga Naţională, în urma acestei fuziuni. Însă, întrucât vrem să fim siguri de prezenţa în prima ligă şi în sezonul viitor, preferăm să nu depindem de nimeni şi să ne câştigăm acest drept pe teren, a declarat antrenorul formaţiei braşovene, Vasile Curiţeanu.

Iată programul meciurilor:

Astăzi, ora 18.00: Universitatea Craiova - SCM HC Rom Cri Braşov

Vineri, ora 18.00: Universitatea Galaţi - Universitatea Craiova

Sâmbătă, ora 11.00: SCM HC Rom Cri Braşov - Universitatea Galaţi

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite