Rulmentul Braşov a intrat în cantonament în Poiana Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După un cantonament de aproape două săptămâni pe Litoral, „rulmentistele" s-au întors la Braşov, urmând să-şi continue antrenamentele cu un stagiu de pregătire în Poiana Braşov.

Astfel, începând de astăzi, jucătoarele antrenate de Mariana Târcă vor desfăşura, până pe 29 iulie, un stagiu de pregătire în Poiana Braşov.

În timpul acestui cantonament, braşovencele vor efectua câte un antrenament cu mingea în fiecare zi, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor, în timp ce pregătirea fizică se va face în Poiana Braşov.

După această perioadă, „rulmentistele" vor avea programate şi câteva partide amicale, iar în perioada 20-21 august Rulmentul va participa la cea de-a IX-a ediţie a trofeului Maramureş.

Evenimentul se va desfăşura la Baia Mare, iar la această competiţie vor lua parte echipele Dunaferr Dunaujvaros (Ungaria), ZRK Cacak (Serbia) şi HCM Baia Mare.

În acelaşi timp, zilele acestea vor mai sosi câteva jucătoare la echipă, iar obiectivul formaţiei pentru sezonul viitor va fi clasarea pe unul din locurile 3-10. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite