Handbal: Dinamo Braşov, victorie importantă în lupta pentru salvarea de la retrogradare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo Brașov Foto: Bogdan Craciun
Dinamo Brașov Foto: Bogdan Craciun

Într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, Dinamo Municipal Braşov a câştigat, astăzi, meciul din deplasarea de la CSM Oradea, oaspeţii impunându-se cu 35-28, la pauză 16-14.

Dinamo a condus în permanenţă pe tabelă şi a obţinut un succes care ar putea fi decisiv în stabilirea obiectivului final: salvarea de la retrogradare. După această victorie, Dinamo este pe locul 9, cu 13 puncte acumulate.

De notat că în partea a doua a jocului, dinamovistul Dorin Purcărea a primit un cot în faţă şi a suferit o fractură de pomete, fiind transportat, de urgenţă, la Spitalul Judeţean din Oradea, acolo unde, cel mai probabil, va fi supus unei intervenţii chirurgicale.

Pentru formaţia de la poalele Tâmpei au marcat: Dragnea - 11g, Voica - 8g, Boşneag - 6g, Capotă - 3g, Bota, Balurtea, Purcărea - 2g, Cojocea - un gol. 

La prima vedere, scorul de pe tabelă poate indica o victorie lejeră, însă nu a fost aşa. Până în minutul 40 a fost un meci echilibrat, în care noi ne-am aflat în permanenţă la conducere. Una peste alta, am obţinut o victorie foarte importantă“, a declarat antrenorul lui Dinamo, Ionel Ene.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite