Handbal: Campioana HCM a câştigat derby-ul cu Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un meci din prima etapă a Ligii Naţionale de handbal masculin, Dinamo Municipal Braşov a fost învinsă, în această seară, pe propriul teren, de campioana HCM Constanţa, scor 27-32 (11-15).

Chiar dacă în perioada de pregătire Dinamo Municipal Braşov învinsese cu 40-37 pe HCM Constanţa, situaţia s-a schimbat radical în această seară, iar băieţii lui Eliodor Voica nu au făcut faţă celei mai valoroase echipe din handbalul masculin autohton.

Pornită cu gânduri mari la drum în noul sezon al Ligii Naţionale, formaţia nou-înfiinţată Dinamo Municipal Braşov a început curajos meciul cu HCM. Antrenorul Eliodor Voica a mizat pe experienţa unor veterani precum Bota, Voica, Purcărea sau Capotă, dar şi pe talentul şi entuziasmul lui Dragnea.

În aceste condiţii, formaţia braşoveană a luptat de la egal la egal cu HCM până în minutul 7 (3-2 pentru HCM), iar apoi, în numai şase minute, campioana României s-a distanţat la patru lungimi pe tabelă (7-3 min. 13).

De departe cel mai bun jucător de pe teren al braşovenilor, Dorin Dragnea a marcat din toate poziţiile, iar Dinamo s-a apropiat la doar un gol în minutul 16 (6-7). Însă, până la finalul primului mitan, campionii şi-au arătat clasa şi au luat un avantaj de patru goluri (12-8 min. 24).

Deşi au dat impresia că pot reveni în joc (18-20 min. 42), dinamoviştii braşoveni au cedat fără drept de apel în faţa reprezentantei României în Liga Campionilor şi au debutat în Liga Naţională cu o înfrângere previzibilă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite