Handbal: Dinamo Municipal Braşov a rămas fără antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei de handbal masculin Dinamo Municipal Braşov, Eliodor Voica, a decis să renunţe la conducerea tehnică a formaţiei de la poalele Tâmpei.

Aflată doar pe locul nouă în clasamentul Ligii Naţionale de handbal masculin, Dinamo Braşov a rămas, ieri, şi fără antrenor. Principalul Eliodor Voica îşi va depune, astăzi, demisia, urmând să semneze cu Ştiinţa Municipal Bacău, echipă de la care a primit o ofertă tentantă.

Am aşteptat de foarte multă vreme să antrenez o echipă care are obiective măreţe şi nu puteam refuza această ofertă. M-am simţit extraordinar la Dinamo, dar trebuia să fac pasul mai departe.

Astăzi îmi voi prezenta demisia, iar din seara aceasta voi prelua conducerea tehnică a grupării din Bacău. Trebuie să recunosc că şi partea financiară este tentantă, însă, în primul rând, mi s-a oferit şansa să lucrez la o grupare care luptă pentru cupele europene“, a menţionat Eliodor Voica.

După demisia lui Voica, de conducerea tehnică a formaţiei de la poalele Tâmpei se va ocupa fostul „secund“ Ionel Ene, care va fi ajutat de jucătorul Sebastian Bota.

În următoarea etapă din Liga Naţională, Dinamo Braşov va întâlni, pe 16 martie, în deplasare, pe HCM Constanţa.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite