Handbal: Camelia Balint, aproape de Rulmentul Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbalista Camelia Balint Hotea va părăsi formaţia HCM Ştiinţa Baia Mare, după participarea în Cupa României, ultimul său meci fiind probabil cel cu Oltchim Râmnicu Vâlcea, din sferturile de finală ale Cupei României.

Componentă a loturilor României de junioare, tineret şi senioare, extrema stângă de la HCM Ştiinţa Baia Mare, golgheterul sezonului (122 goluri) pentru echipa băimăreană, a precizat că are mai multe oferte, dar nu a luat încă o decizie în privinţa viitorului sezon.

Am jucat 10 ani la Baia Mare, le mulţumesc tuturor, dar e timpul să merg mai departe. Există oferte din Ungaria, dar şi de la Rulmentul Braşov, iar în următoarele zile voi lua o decizie", a declarat handbalista în vârstă de 26 de ani, care a făcut parte din lotul naţionalei de senioare, la CM din Franţa, din 2007 (locul 4).

HCM Ştiinţa Baia Mare va întâlni, joi, campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea, în sferturile de finală ale Cupei României, la Bacău. În celelalte partide se vor duela CSM Bucureşti-Dunărea Brăila, "U" Jolidon-Oţelul Galaţi şi HC Zalău-HCM Roman, toate confruntările fiind programate joi.

Ne dorim foarte mult să o aducem pe Camelia Balint, fiindcă este o jucătoare extrem de valoroasă.  Am discutat cu ea şi sper să ajungem la o înţelegere în perioada următoare. Avem nevoie de o jucătoare precum Camelia Balint pentru a ne îndeplini obiectivele în sezonul viitor", a precizat preşedintele echipei Rulmentul Braşov, Sorin Târcă.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite