Fotbal caritabil: Jucătorii liderului Oţelul, impresionaţi de drama gimnastei Andreea Chelaru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii liderului din Liga I, Oţelul Galaţi, vor susţine o partidă caritabilă la sfârşitul acestei săptămâni. Aceştia o vor ajuta cu o sumă semnificativă de bani pe fosta gimnastă Andreea Chelaru.

În cadrul campaniei „Fotbal de caritate - speranţe de oţel“, jucătorii lui Dorinel Munteanu vor susţine, sâmbătă, 22 ianuarie, un meci cu scop caritabil, în compania echipei de liga a IV-a AFS Zărneşti.

Meciul se va disputa la Zărneşti, de la ora 12.00, iar cu acest prilej, gălăţenii îi vor dona 10.000 de lei fostei gimnaste Andreea Chelaru, cea care este imobilizată într-un scaun cu rotile de la vârsta de 14 ani.

Originară din Zărneşti, Andreea Chelaru are 25 de ani şi de 11 ani este paralizată. Viaţa braşovencei s-a schimbat total în anul 1999, atunci când a căzut în cap la o aterizare, după o săritură Tsukahara.

În 2008 a mers în China, pentru o operaţie cu celule stem, care se dorea a fi salvatoare. La trei ani distanţă de la acea intervenţie chirurgicală, speranţele fostei gimnaste de a-şi mişca degetele au fost spulberate.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite