Hoţii au furat genţile-unicat create la Braşov pentru New York

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţii au sustras genţile-prototip, care urmau să fie produse în serie. Foto: Bogdan Crăciun
Hoţii au sustras genţile-prototip, care urmau să fie produse în serie. Foto: Bogdan Crăciun

O spargere mai puţin obişnuită a avut loc la BeltArt Braşov, unul dintre cei mai cunoscuţi producători de genţi, curele şi bijuterii.

Hoţii au pătruns în sediul firmei pe timpul nopţii, au avut grijă să obtureze camerele de luat vederi şi au forţat uşile atelierelor cu ranga. „Musafirii nepoftiţi" au reuşit să sustragă 5000 de lei, însă nu s-au mulţumit cu banii şi au luat şi patru genţi-prototip, pregătite special de designeri pentru lansarea din aceste zile a noii colecţii la New York.

„Hoţii ne-au dat planurile peste cap pentru că ar fi trebuit să prezentăm genţile în show-room-ul nostru din Statele Unite. Hoţii ar fi putut să ia laptopuri sau aparatură scumpă, dar s-au oprit la genţi. Va trebui să amânăm lansarea acestor modele şi să le prezentăm doar pe cele care ne-au rămas", a explicat Cristina Molnar, managerul de marketing al firmei.

Compania BeltArt îşi are originile în Germania şi este recunoscută internaţional pentru produsele sale. De curând, firma a deschis două show-room-uri, la New York şi Montreal, unde urmează a fi expuse noile colecţii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite