Cadouri speciale de Crăciun, la Galeria „Hora“ (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un cadou deosebit îl reprezintă obiectele de ceramică, inspirate de cultul din Cucuteni. Foto: arhivă
Un cadou deosebit îl reprezintă obiectele de ceramică, inspirate de cultul din Cucuteni. Foto: arhivă

Obiectele expuse la Târgul „Cadouri de Crăciun" aparţin artiştilor sau creatorilor populari din ţară şi pot deveni cadouri deosebite, pentru cei dragi.

Spaţiul de la subsolul galeriei, destinat în mod obişnuit expoziţiilor de artă este rezervat, timp de o lună, unui bazar unde cumpărătorii vor putea găsi obiecte de artă, costume tradiţionale, CD-uri cu colinde, produse ecologice, ornamente de brad, obiecte din lut sau hand-made. „Am încercat să aducem lucruri de calitate, româneşti, care pot fi minunate cadouri pentru cei dragi. Avem obiecte pentru toate buzunarele şi gusturile", a declarat Andreea Csere, de la Galeria Hora.

Foto: Stelian Grajdan

VEZI AICI FOTOGALERIE

Obiectele hand-made, la mare căutare

Cele mai multe obiecte scoase la vânzare sunt cele hand-made. Cadouri speciale pot fi: lumânările sculptate, bijuteriile şi cutiile pictate cu diverse motive de iarnă, broşele, ornamentele divers colorate pentru bradul de Crăciun, dar şi genţile confecţionate din diverse materiale sau pernele pentru copii, care se vând cu 3 până la 130 de lei.

Foto: Stelian Grajdan

În plus, la târg veţi găsi o mare varietate de icoane pe sticlă sau lemn, care se vând costă de la 75 la 600 de lei, rame şi oglinzi pictate (de la 20 la 300 de lei), dar şi diverse tablouri, care pot fi cumpărate începând cu 150 de lei.

Foto: Stelian Grajdan

La târg veţi găsi chiar şi gemuri de casă, miere sau uleiuri balsamice, care au preţuri cuprinse între 10 şi 19 lei, dar şi costume tradiţionale, traiste de lână şi pălării până la diverse obiecte de ceramică de Horezu sau Corun.

Foto: Stelian Grajdan

Un alt cadou deosebit îl reprezintă obiectele de ceramică, inspirate de cultul din Cucuteni, care sunt ceva mai scumpe. Preţul acestora variază între 50 şi 370 de lei.

Foto: Stelian Grajdan

Târgul va fi deschis între orele 11.00 şi 19.00, iar intrarea este liberă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite