Trei bărbaţi din Covasna şi Braşov sunt cercetaţi pentru furt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

Trei bărbaţi din Covasna şi Braşov au fost prinşi în flagrant de către poliţişti în timp ce sustrăgeau o sută de metri de cablu telefonic, provocând o pagubă de aproximativ 2.500 de euro, iar din cercetări a reieşit că au furat şi în octombrie anul trecut.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna, Buzsi Andrea, a declarat, marţi, că poliţiştii de la Dobârlău au prins în flagrant, luni, trei bărbaţi, unul din Săcele (judeţul Braşov) şi doi din comuna covăsneană Dobârlău, care tăiau şi furau o sută de metri de cablu telefonic de pe reţeaua din apropierea drumului comunal 15 provocând o pagubă estimată 2.500 de euro.

Potrivit sursei citate, cei trei bărbaţi au ars învelişul de plastic de pe cablu, obţinând astfel 46 de kilograme de sârmă din cupru, pe care voiau să le vândă.

Din cercetări a reieşit că cei trei au săvârşit fapte asemănătoare şi în octombrie anul trecut, pe raza comunelor Dobârlău şi Chichiş.

Braşoveanul Ion-Ciprian G., din Săcele, a fost reţinut pentru 24 ore şi introdus în arestul IPJ Covasna, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Ceilalţi doi suspecţi, Constantin G. şi Aldea Laurenţiu G., au dispărut între timp, urmând să fie daţi în urmărire.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite