VIDEO Doi bărbaţi sunt suspectaţi de spargerea a 25 de apartamente, în numai două luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto Adevărul
foto Adevărul

Doi bărbaţi au fost prinşi în trafic, cu o „captură" proaspătă dintr-un apartament de pe strada Jepilor. Bărbaţii, ambii cu antecedente penale, sunt suspectaţi de spargeri şi în alte 24 de locuinţe, din care s-au sustras bunuri în valoare totală de peste 61.000 de lei.

Maşina în care se aflau cei doi bărbaţi a fost oprită de poliţişti pe Valea Cetăţii. În autoturism poliţiştii au descoperit  o plasmă şi un telefon mobil, obiecte proaspăt sustrase dintr-un apartament din zonă.

Poliţiştii spun că cei doi bărbaţi, cu vârste de 40, respectiv 36 de ani sunt suspectaţi pentru spargerea a 25 de locuinţe, doar în ultimele două luni. Indiciile poliţiştilor arată că modul de operare era destul de simplist, prin ruperea butucului yalei de la uşa de intrare.

Cei doi nu acţionau la pont, ci intrau la întâmplare în locuinţe, preferând blocurile cu mai mult de patru etaje. Hoţii preferau obiectele valoroase care erau la îndemână şi pe care le putea plasa cu uşurinţă pe piaţă: electrocasnice, ceasuri sau parfumuri.

Cei doi bărbaţi au mai fost condamnaţi pentru furt calificat. Unul dintre ei are 10 condamnări pentru furt calificat şi a fost eliberat condiţionat de opt ori. Celălat inculpat a executat o pedeapsă pentru tâlhărie şi furt calificat şi a fost eliberat condiţionat în 2005. Cei doi vor rămâne în arest până în 20 noiembrie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite