FC Brașov - Rapid, meci de gradul zero pentru forțele de ordine!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meciul FC Brașov - Rapid are grad ridicat de risc
Meciul FC Brașov - Rapid are grad ridicat de risc

Jandarmeria Brașov va mobiliza un număr impresionant de forțe de ordine la meciul FC Brașov - Rapid, care va avea loc mâine seară, de la ora 19.30, pe Stadionul „Tineretului“.

Partida este considerată ca fiind una cu grad ridicat de risc, astfel că peste 135 de jandarmi și doi câini de serviciu din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Burebista" Braşov vor asigura măsurile de ordine publică, pentru prevenirea oricăror acte de tulburare a siguranţei publice.

La această competiţie sportivă 21 suporteri ai echipei FC Rapid Bucureşti au interdicţie de a participa la meciul de fotbal, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei, motiv pentru care sunt sfătuiţi să nu pătrundă ilegal pe stadion.

În cazul identificării lor de către camerele de filmat amplasate pe stadion, aceştia riscă să se aleagă cu dosar penal.

În funcţie de situaţia operativă, circulaţia rutieră şi pietonală va fi restricţionată  pe str. Mihai Viteazu, între intersecţia str. Stadionului - str. Mihai Viteazu şi intersecţia str. Mihai Viteazu - str. Spartacus.

În ziua desfăşurării meciului este interzisă vânzarea băuturilor alcoolice între orele 16.00 şi 23.30 de către comercianţii cu acest obiect de activitate care îşi desfăşoară activitatea în zona stadionului.

Compartimentul pentru Prevenirea şi Combaterea Criminalităţii din cadrul unităţii va continua acţiunea de informare privind prevenirea violenţei pe timpul  desfăşurării manifestărilor sportive şi prevenirea consumului de droguri.

Pentru acest meci se estimează participarea unui număr de 4000 de spectatori, dintre care aproximativ 300 suporteri ai echipei oaspete.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite