Braşov: Gabi Tamaş şi-a bătut prietena şi apoi a părăsit-o!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Tamaş a devenit unul dintre jucătorii importanţi ai lui West Bromwich Albion
Gabi Tamaş a devenit unul dintre jucătorii importanţi ai lui West Bromwich Albion

Conform ziarului Cancan, fotbalistul braşovean Gabi Tamaş a fost protagonistul unei scene incredibile, care a avut loc în noaptea de luni spre marţi, într-un club din Bucureşti. 

După o relaţie amoroasă de şapte ani, Ioana Nut şi Gabi Tamaş s-au despărţit cu scântei, după o ceartă teribilă. Fotbalistul şi prietena lui petreceau luni seara, într-un club din Capitală, dar, dintr-o dată, Tamaş a fost de nerecunoscut.

Fotbalistul de la West Bromwich Albion s-a năpustit cu pumnii şi picioarele asupra prietenei lui, pe care a acuzat-o de infidelitate, anunţă ziarul Cancan. Aceeaşi sursă afirmă că reacţia lui Tamaş are legătură cu zvonurile legate de reputaţia iubitei lui, care i-au ajuns, recent, la urechi.

Să rămâi cu fotbaliştii tăi şi cu prietenele tale, curvă ce eşti!", a urlat Gabi, în timp ce o lovea cu palmele şi picioarele, pe Ioana.

Se pare că Ioana Nut nu a fost „uşă de biserică" cât timp Gabi Tamaş a fost plecat în Anglia. Aceasta l-ar fi înşelat pe fostul jucător de la Dinamo cu mai mulţi fotbalişti, fapt care i-a atras şi porecla „pitica porno". După evenimentul petrecut luni seara, Tamaş nu a mai vrut să audă de Ioana.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite