Fundaşul rapidist Marius Constantin, prins băut la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul echipei Rapid, Marius Constantin, a fost prins de poliţiştii din Braşov în timp ce conducea autoturismul personal sub influenţa băuturilor alcoolice.

Marius Constantin a fost oprit duminică dimineaţă, în jurul orei 03.00, el fiind controlat cu aparatul alcooltest, care a relevat o valoare de 0.42 mg/l.

În comunicatul oficial al IPJ Braşov se arată că un bărbat cu numele C.M., în vârstă de 26 de ani, a fost condus la Spitalul Judeţean Braşov, unde i s-au recoltat două probe de sânge, în vederea stabilirea alcoolemiei.

În data de 12.12.2010, ora 02.50, pe B-dul Valea Cetăţii, din municipiul Braşov, a fost depistat C.M., în vârstă de 26 ani, domiciliat în comuna Cristian, care conducea un autoturism marca BMW X5, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0.42 mg/l, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Braşov, unde i s-au recoltat 2 probe de sânge, în vederea stabilirea alcoolemiei. Cercetările sunt continuate de politişti
", se arată în comunicatul dat publicităţii de IPJ Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite