Viorel Moldovan: „Ne mulţumim chiar şi cu un punct la Ceahlăul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a XXIII-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov va întâlni sâmbătă, în deplasare, de la ora 15.00, pe Ceahlăul Piatra Neamţ.

După rezultatele mult sub aşteptări din ultimele trei etape, braşovenii vor să spele ruşinea din confruntările cu Universitatea Craiova şi Internaţional Curtea de Argeş şi să câştige duelul cu nemţenii lui Gheorghe Ştefan.

Formaţia moldoveană nu mai are nevoie să facă paşi greşiţi, întrucât este penultima în clasamentul Ligii I, cu 16 puncte acumulate. De partea cealaltă, FC Braşov a acumulat un singur puncte în ultimele trei întâlniri, „galben-negrii“ având o evoluţie mediocră.

Mergem la Piatra Neamţ să obţinem un rezultat pozitiv şi să spălăm ruşinea ultimelor confruntări în care am dezamăgit pe toată lumea. Ştim că nu vom avea un meci uşor, dar suntem obligaţi să scoatem maxim. Suntem conştienţi că nu traversăm o perioadă foarte bună şi se poate vorbi despre un blocaj psihic al jucătorilor. Am mare încredere în potenţialul băieţilor şi trebuie să trecem de această perioadă neagră“, a declarat antrenorul formaţiei FC Braşov, Viorel Moldovan.

În ceea ce priveşte situaţia financiară a clubului de la poalele Tâmpei, Moldovan a completat: „Am vorbit cu cei din conducerea administrativă şi am înţeles că se fac eforturi uriaşe pentru a se achita restanţele financiare. Băieţii trebuie să se gândească numai la fotbal, întrucât dacă vor avea rezultate bune, atunci vor veni şi recompensele materiale“.

Pentru meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, Moldovan nu se va putea baza pe fundaşul portughez Rui Duarte, cel care este suspendat după eliminarea din confruntarea cu Internaţional Curtea de Argeş. În schimb, au revenit la pregătire Oros, Măldărăşanu şi Landauri.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite