Neculaie: „Nu se pune problema neprogramării echipei FC Braşov, Zaharia îşi va primi banii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul FC Braşov, Ioan Neculaie, a declarat joi, că nu se pune problema ca echipa ardeleană să nu fie programată în campionat din cauza neachitării restanţelor către Dorel Zaharia, data limită fiind 30 iulie 2010.

Ioan Neculaie a menţionat că jucătorul Dorel Zaharia îşi va primi sumele restante, chiar dacă nu merită, el primind 120.00 de euro pentru patru goluri. Oficialul grupării braşovene a adăugat că toţi ceilalţi fotbalişti care au depus memorii pentru neplata salariilor îşi vor primi banii.

"Ar fi chiar culmea să ajungem să nu fim programaţi în campionat din cauza lui Zaharia. Ce să spun de băiatul ăsta care a luat 120.000 de euro pentru patru goluri şi care acum nu mai are răbdare?

O să îşi primească banii pentru că aşa este legea. Nu ne împiedică FC Braşov de Zaharia sau de vreun altul care din păcate s-a umplut de bani la Braşov, dar performanţă... zero.

Cu siguranţă nu vom mai ajunge niciodată să plătim sume fabuloase unor astfel de jucători care se cred mari fotbalişti. Să stea liniştită toată lumea, toţi care au bani de luat şi-i vor lua, cum să ajungem în situaţia de a nu fi programaţi, nu se pune problema", a declarat Neculaie pentru Mediafax.

Fotbaliştii Marius Măldărăşanu, Cătălin Munteanu, Nuno Diogo, Miranda Nene, Stelian Stancu şi Dănuţ Coman, ultimul încă legitimat la FC Braşov, au depus memorii la Liga Profesionistă de Fotbal pentru a-şi primi salariile restante de la gruparea braşoveană.

Atacantul Dorel Zaharia, care a semnat un contract valabil pentru un an cu formaţia din liga a doua din Grecia, FC Levadiakos, urmând să aibă un salariu anual de 120.000 de euro, a declarat că fosta sa formaţia nu i-a mai plătit drepturile salariale de cinci luni, riscând să fie neprogramată în meciurile din campionat, din cauza acestor datorii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite