Fotbal: Unirea Urziceni - FC Braşov LIVE TEXT de la ora 18.30

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o partidă din etapa a XXX-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov va întâlni, diseară, de la ora 18.30, în deplasare, pe Unirea Urziceni. Confruntarea va fi transmisă, în direct, pe Digi Sport şi în format live text pe site-ul www.adevarul.ro.

Formaţia lui Viorel Moldovan va ataca partida de astăzi fără nicio miză, întrucât nu mai are vreun obiectiv pentru ultimele patru etape ale sezonului. Deşi au anunţat ca obiectiv pentru acest sezon calificarea în cupele europene, „galben-negrii" se tem acum şi pentru locul nouă, întrucât Bistriţa s-a apropiat la un singur punct.

De partea cealaltă, campionii lui Ronny Levy trebuie să profite de paşii greşiţi făcuţi de Steaua (1-2 la Alba Iulia) şi CFR Cluj (0-1 la Astra).

O eventuală victorie i-ar apropia pe ialomiţeni la doar trei lungimi de CFR, în condiţiile în care Unirea are un program favorabil în ultimele patru etape ale campionatului.

Primă de 2.000 de euro

Chiar dacă partida de astăzi nu are vreo importanţă pentru braşoveni, aceştia vor evolua în Bărăgan pe o primă de 2.000 de euro de jucător şi se pare că cea mai mare parte a banilor va veni de la oficialii clujeni, care doresc să păstreze distanţa de şase puncte faţă de Unirea Urziceni. În cazul în care vor scoate un punct la Urziceni, „stegarii" vor încasa jumătate din sumă, adică 1.000 de euro.

image

Înaintea confruntării din weekend, antrenorul braşovenilor, Viorel Moldovan, care nu a pierdut în faţa Unirii de când pregăteşte pe FC Braşov, speră la un rezultat pozitiv pe terenul campionilor.

Vom întâlni echipa cu cele mai mari şanse la ocuparea locului secund, singura formaţie care se mai poate pune probleme CFR-ului în lupta pentru titlu de campioană. Vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a ne întoarce de la Urziceni cu un rezultat pozitiv", a declarat Moldovan.

Pentru confruntarea cu Unirea Urziceni, Moldovan nu se va putea baza pe Rui Duarte, care este suspendat, în timp ce Coman şi Măldărăşanu sunt accidentaţi.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite