Mijlocaşul Nicolae Grigore este noua achiziţie a Rapidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul defensiv de 27 de ani de la FC Braşov, Nicolae Grigore, a ajuns la o înţelegere cu Rapid şi urmează să semneze, mâine, un contract cu formaţia din Grant.

Întrucât Nicolae Grigore era încă sub contract cu FC Braşov, formaţia de la poalele Tâmpei va încasa o sumă de bani în schimbul mijlocaşului.

"Este adevărat, am ajuns la o înţelegere cu Rapid, iar mâine mă voi prezenta în cantonamentul echipei din Slovenia, acolo unde voi semna un contract pe trei sezoane.

Mă bucur că am făcut acest pas şi sper să iau campionatul cu Rapid", a declarat, pentru Adevărul, Nicolae Grigore. Fotbalistul este un produs 100% al Rapidului, acolo unde a evoluat nouă sezoane, între 2000 şi 2009, iar campionatul trecut a jucat la FC Braşov.

Nicolae Grigore devine astfel cel de-al treilea jucător care se transferă în ultimele zile de la FC Braşov, la Rapid, după fundaşii laterali Rui Duarte şi Ezequias. Cel mai probabil, în perioada următoare vor părăsi formaţia de la poalele Tâmpei şi Mihai Roman, Dani Coman sau Sabrin Sburlea. Ultimul, care este deţinut în coproprietate de FC Braşov şi Şcoala de Fotbal "Gică Popescu" se află foarte aproape de un transfer tot la formaţia antrenată de Marius Şumudică.

Dacă "stegarii" pleacă de la echipă pe bandă rulantă, situaţia noului antrenor de la FC Braşov este, încă, o necunoscută totală. Astfel, se aşteaptă întoarcerea în ţară a patronului Ioan Neculaie pentru a se numi noul antrenor. În acest moment, în pole-position pentru preluarea postului lăsat vacant de Viorel Moldovan este fostul antrenor de la FCM Bacău, Cristi Popovici.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite