Liga I: FC Braşov – Gaz Metan Mediaş, live text de la ora 18.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a 28-a a Ligii I la fotbal, FC Braşov va întâlni, în această seară, de la ora 18.00, pe Stadionul Tineretului, pe Gaz Metan Mediaş.

VEDEŢI AICI ÎNTREGUL FILM AL MECIULUI

După umilinţa suferită în semifinalele Cupei României (0-4 cu FC Vaslui), braşovenii vor să spele ruşinea şi să se revanşeze în faţa propriilor suporteri printr-un rezultat pozitiv în confruntarea cu echipa lui Cristi Pustai.

Cum în Liga I sunt la modă protestele jucătorilor, mai mulţi „stegari" se gândesc să ia exemplul colegilor de la Dinamo şi să boicoteze meciurile din acest final competiţional, nemulţumiţi de faptul că nu au mai fost plătiţi de câteva luni.

Vremea schimbărilor la FC Braşov va veni, cel mai probabil, în vară, când mai mui fotbalişti vor părăsi gruparea de la poalele Tâmpei.

De la Braşov ar putea pleca şi antrenorul Viorel Moldovan, iar preşedintele Dinu „Vamă" pare tot mai tentat să accepte oferta venită din partea patronului de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu.

Meciul de astăzi este fără miză pentru „stegari", care sunt pe locul 9, cu 35 de puncte în cont. Cu 32 de puncte acumulate, în cazul în care va obţine un succes la Braşov, Gaz Metan îşi poate asigura şi matematic un loc în Liga I în sezonul viitor.

Tehnicianul gazdelor, Viorel Moldovan, nu se va putea baza pe Dani Coman, cel care se va opera la genunchi săptămâna viitoare, în timp ce Abrudan şi Zaharia sunt suspendaţi. De partea cealaltă vor absenta Kubala, Dudiţă şi Silvăşan.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite