Ioan Ovidiu Sabău: „Ne va fi greu să învingem pe FC Braşov“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Sabău
Ioan Sabău

Tehnicianul echipei FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, după remiza cu Pandurii, scor 0-0, că pentru timişoreni va fi foarte greu să învingă formaţia FC Braşov, în ultima etapă a Ligii I, dacă vor evolua la fel ca la Târgu Jiu.

Am pierdut locul doi, acum încercăm să vedem dacă mai putem prinde locul trei, dar dacă jucăm aşa va fi foarte greu să batem şi pe Braşov. Nu ne-am fixat ca obiectiv câştigarea campionatului ci primele cinci locuri, acesta a fost obiectivul.

 Dar ne-am dorit foarte mult să facem mai mult printr-o organizare bună şi disciplină şi până acum trei patru jocuri eram acolo. Eram în joc şi eu am crezut foarte mult că se poate, dar trebuie să fim realişti.Nu aveam forţa necesară pentru a trage la titlu", a spus Sabău.

Ioan Ovidiu Sabău nu ştie dacă va rămâne la FC Timişoara: „Nu ştiu dacă voi continua, nu vreau să intru în detalii dacă mai rămân sau nu, acum avem de pregătit ultimul joc acasă cu Braşov.

Nu vreau să mai intru în detalii. Cert este că trebuie să vedem cum pregătim jocul cu Braşovul de acasă şi să-l câştigăm, după care se va face o analiză şi vom vedea".

Echipa FC Timişoara a terminat, luni, la egalitate, scor 0-0, meciul disputat în deplasare cu formaţia Pandurii Târgu Jiu, în etapa a XXXIII-a (penultima) din Liga I, şi nu mai are şanse de a termina competiţia pe locul al doilea. În ultima etapă a Ligii I, FC Timişoara va întâlni sâmbătă, de la ora 16.30, pe propriul teren, pe FC Braşov.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite