Dumitru Dumitriu: „Avem mari probleme de lot înaintea meciului cu FC Braşov“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Dumitriu Dumitriu, a declarat că pentru partida de marţi, de pe teren propriu, cu FC Braşov, nu va putea conta pe opt jucători.

Continuăm să avem probleme mari de lot. Nu mai puţin de opt jucători sunt indisponibili pentru partida de mâine (n.r. - marţi). Astfel, Milea şi Costache nu vor mai prinde niciun meci din acest retur de campionat, în timp ce Andrei Ionescu, Bârlădeanu, Cuciula şi Miclea nu au fost recuperaţi încă şi vor lipsi pentru partida cu FC Braşov.

Celor şase, li se adaugă Adrian Ilie şi Bersnjak. Primul este suspendat ca urmare a eliminării din partida cu Pandurii, iar Bersnjak va sta pentru că a încasat în ultima etapă al patrulea avertisment stagional
", a spus Dumitru Dumitriu, conform Mediafax.

În plus, tehnicianul ieşenilor ar putea să nu-i aibă la dispoziţie nici pe Mihajlov şi Ignatov: „La grupul mare de accidentaţi s-ar putea să se alăture şi Mihajlov şi Ignatov, jucători care au acuzat nişte lovituri după partida cu Pandurii şi care nu s-au pregătit la capacitate maximă în ultimele zile".

Dumitru Dumitriu îi va avea la dispoziţie însă pe Andrej Pecnik, Cornel Buta, Cristian Bratu şi Paul Tincu, jucători rechemaţi la prima echipă, după ce în iarnă Petre Grigoraş renunţase la serviciile acestora.

Partida Politehnica Iaşi-FC Braşov, din cadrul etapei a XXXII-a a Ligii I, se va disputa marţi, de la ora18.00.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite