„U“ Cluj-Napoca - FC Brașov 1-1 Vezi aici cronica partidei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Ilyes (în alb)
Robert Ilyes (în alb)

Într-o partidă din etapa a XIX-a a Ligii I de fotbal, Universitatea Cluj-Napoca și FC Brașov au remizat, astăzi, la Alba Iulia, scor 1-1, ambele goluri fiind marcate din lovituri de pedeapsă.

Pe un teren mocirlos, ambele echipe s-au aflat în imposibilitatea de a desfășura un joc combinativ precis. Însă, clujenii s-au adaptat mai bine condițiilor precare și au ratat marile ocazii ale primei reprize.

Vezi aici ce a declarat antrenorul Brașovului, Antonio Conceicao, la finalul meciului

„Stegarii" nu au trimis nici măcar un șut pe spațiul porții apărate de Popa, în primele 45 de minute. Titularizat de Tony Conceicao, portarul Traian Marc și-a salvat echipa în mai multe rânduri, dar a avut și noroc la ratările gazdelor.

Mai întâi, în urma unui contraatac rapid, Tony a șutat periculos de la 12 metri, însă Marc a fost la post (min. 3). În minutul 9, „Prințul" Cristea a reluat cu capul, din apropierea porții, însă portarul brașovenilor a reținut fără emoții.

Adevăratele probleme pentru Marc au apărut la șutul lui Gabi Boștină, de la 25 de metri, care a fost respins, cu greu, în corner, de goalkeeper-ul „stegarilor" (min. 28).

Cea mai mare ocazie a primei părți a aparținut tot Universității: Boștină a centrat în mijlocul careului, Tony i-a retrimis lui Cristea, dar fostul dinamovist a trimis peste poartă, din cinci metri!  

Două goluri, din două penalty-uri

Brașovenii nu s-au regăsit nici după revenirea de la cabine, iar Universitatea Cluj a rămas echipa mai periculoasă. Dominarea teritorială a gazdelor s-a concretizat în minutul 53, atunci când portughezul Diego Gaucho l-a faultat, în careu, pe Adrian Cristea, iar Delgado a deschis scorul de la 11 metri.

Oaspeții au încercat să dea replica în minutul 58, însă șutul lui Chipciu a fost blocat în ultimul moment, de Pele. În minutul 62, Robert Ilyes a centrat în careu, mingea a ajuns la Hadnagy, iar Pele l-a faultat clar, în careu, pe vârful „stegar", Kovacs dictând un nou penalty, transformat cu siguranță de Ilyes.

FC Brașov putea da lovitura în minutul 79, însă Marius Popa a fost providențial în două rânduri. Mai întâi, portarul clujean l-a blocat în careu pe Cosmin Năstăsie.

Câteva secunde mai târziu, Robert Ilyes l-a lansat ideal în adâncime pe Alex Chipciu, însă șutul mijlocașului brașovean a fost respins în corner de Marius Popa. Ultima mare ratare a brașovenilor i-a aparținut lui Năstăsie, însă acesta a șutat în plasa laterală, din unghi (min. 90+3).

La faza următoare, Adrian Cristea a șutat puternic, de la marginea careului de 16 metri, însă mingea a trecut puțin peste transversală. În urma acestui rezultat de egalitate, FC Brașov a acumulat 21 de puncte și a urcat pe locul 10 în Liga I, în timp ce „U" Cluj este pe 11, tot cu 21 de puncte acumulate.


„U" Cluj-Napoca - FC Brașov 1-1 (0-0)

Au marcat: Delgado (min. 54 - penalty) / Robert Ilyes (min. 63 - penalty)

„U" Cluj:
Marius Popa - Ungurușan, Steven Pele, Abrudan, Ascoli (min. 64 Mendy) - Menassel, Păcurar - Delgado (min. 66 Machado), Ad. Cristea, Boștină - Tony (min. 80 Cl. Niculescu)

Antrenor:
Ionuț Badea

FC Brașov:
Marc - Rusu, Oros, Diego Gaucho, Williams - Martinovic (min. 69 Teixeira) - Viveiros (min. 69 Năstăsie), Ilyes, Toloza, Chipciu - Hadnagy (min. 90+3 Majernik)

Antrenor
: Tony Conceicao

Arbitru: Istvan Kovacs

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite