O nouă remiză pentru juniorii de la FC Braşov, în partida cu CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de juniori B a lui FC Braşov, antrenată de Nicolae Văduva şi Mihai Panache, a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul cu CFR Cluj, contând pentru turneul zonal care se dispută la Craiova.

Din minutul 55, braşovenii au evoluat în inferioritate numerică, Stachie fiind eliminat pentru două cartonaşe galbene. „A fost un meci echilibrat. Din păcate nu am reuşit să fructificăm cele patru ocazii clare de gol pe care le-am avut în acest joc. Pe finalul partidei puteam chiar să pierdem, clujenii ratând două ocazii importante.

Una peste alta, consider că este un rezultat echitabil. Şansele de calificare sunt destul de mici după cele două egaluri. Noi trebuie să câştigăm meciul de joi, cu LPS Banatul Timişoara, iar Clujul să nu piardă cu Universitatea Craiova
", a declarat Nicolae Văduva, antrenorul braşovenilor.

În acest meci, pentru FC Braşov au evoluat următorii jucători: Florin Iacob - Airinei, Potecu, Stanciu, Boghez - Stachie, Enceanu, Popa ( 75 Blanaru) - Emil Zaharia, Damian (50 Tutu), Acsinte (Cristi Iacob).

În celălalt meci disputat astăzi, în grupa D, Universitatea Craiova a câştigat cu scorul de 4-2 meciul cu LPS Banatul Timişoara. În prima etapă, FC Braşov şi „U" Craiova au terminat la egalitate, scor 1-1.

Joi se vor disputa ultimele meciuri din grupa D: FC Braşov - LPS Banatul Timişoara şi U Craiova - CFR Cluj.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite