FC Braşov a luat doi jucători din Chile. Urmează Onofraş?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul cilian Sebastian Paez şi atacantul argentinian Jonathan Dominquez vor juca din sezonul viitor la FC Braşov. 

Am ajuns la un acord pentru împrumutul jucătorilor Dominquez şi Paez la FC Braşov, pentru un sezon, cu opţiune de cumpărare din vara viitoare", a declarat preşedintele lui FC Braşov, Iosif Kovacs, pentru site-ul oficial.

Mijlocaşul cilian Sebastian Paez (24 de ani) a evoluat până acum în Chile, la echipele Deportes La Serena (2004-2006), Provincial Osorno (2008), Curicó Unido (2009), iar din 2010 la Unión San Felipe.

Atacantul argentinian Jonathan Dominquez (21 de ani) a evoluat până acum la formaţiile chiline Deportes La Serena (2008), Unión San Felipe (2008-2010) şi Unión La Calera, de la începutul acestui an.

Teixeira, dorit de Steaua

În ceea ce priveşte prelungirea împrumuturilor fotbaliştilor Filipe Teixeira şi Diego Gaucho, o decizie în acest sens se va lua săptămâna viitoare. „Mai sunt unele detalii de pus la punct. La Gaucho trebuie să discutăm cu oficialii clubului de care aparţine, iar cu Teixeira trebuie să ne înţelegem la salariul lui", a completat Kovacs.

Onofraş, ţinta „stegarilor"

În acelaşi timp, FC Braşov este interesată şi de achiziţionarea mijlocaşului de la Steaua, Marius Onofraş. Acesta mai are încă un an de contract cu formaţia din Ghencea, iar braşovenii ar urmă să negocieze cu oficialii Stelei, pentru un eventual împrumut al jucătorului, pentru un sezon.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite