FC Braşov şi-a prezentat achiziţiile din America de Sud FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Juan Andres Toloza Cortes (mijlocaş chilian), David Andres Distefano (mijlocaş argentinian) şi Paulo Cardoso Junior (atacant brazilian) au fost împrumutaţi de FC Braşov până în vară.

Primii doi au fost achiziţionaţi de la formaţia chiliană Union San Felipe, iar Cardoso a venit de la formaţia Club Sol de America, din Paraguay.  Aceştia au făcut vizita medicală în această dimineaţă, iar apoi au fost prezentaţi oficial la FC Braşov. În cazul în care vor confirma, clubul de la poalele Tâmpei îi va achiziţiona definitiv în vară.

Pe lângă cei trei fotbalişti, FC Braşov a mai ajuns la o înţelegere, tot până în vară, cu fundaşul brazilian Diego Gaucho, însă acesta a semnat contractul cu gruparea de sub Tâmpa zilele trecute şi va reveni la Braşov miercuri.

image

Cei patru sunt jucătorii doriţi de Antonio Conceicao. El îi cunoştea şi ne-a transmis că vrea să-i aibă sub comandă la Braşov. Ne gândim chiar la o colaborare cu Union San Felipe, clubul din Chile de la care au venit jucătorii.

În martie vom avea o întâlnire cu preşedintele echipei. Probabil în această iarnă va mai veni la FC Braşov un portar, în rest nu vom mai cumpăra nimic. Avem două variante în ceea ce priveşte postul de portar.

La capitolul plecări, am ajuns la o înţelegere cu jucătorii de care vrem să ne despărţim, iar zilele acestea vom oficializa aceste mutări“, a declarat Iosif Kovacs, preşedintele echipei FC Braşov.

        Paulo Cardoso

image

Pentru orice sud-american este important să se deschidă o portiţă spre Europa, iar transferul la FC Braşov este un pas înainte. O să vorbesc pe teren şi sper să fiu judecat după prestaţia din teren“, a precizat atacantul Paulo Cardoso Junior.

       David Distefano

image

Am venit cu determinare şi ambiţie la această echipă. Vreau să demonstrez că merit să evoluez la această formaţie. Mi s-a oferit o şansă importantă şi vreau să profit de ea“, a spus şi mijlocaşul argentinian David Distefano.

       Juan Toloza

image

„FC Braşov este o provocare mare pentru mine. Trebuie să joc la capacitate maximă şi să dau tot ceea ce am mai bun. Vreau să ajut şi eu la formarea unei echipe puternice la Braşov. Mi-am propus să câştig un trofeu cu această echipă“, a conchis mijlocaşul Juan Toloza.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite