Încă un „stegar“ pe făraş! Octavian Abrudan, transferat la Steaua!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După plecarea celor doi fundaşi laterali, Rui Duarte şi Ezequias, FC Braşov va renunţa şi la stoperul Octavian Abrudan, care este dorit de Piţurcă la Steaua.

Dacă în ultimele două sezoane, FC Braşov a avut ca obiectiv calificarea în cupele europene, previziunile nu sunt deloc optimiste, iar „stegarii" vor lupta în campionatul următor pentru salvarea de la retrogradare.

Odată cu plecarea lui Dinu Gheorghe la Rapid, mai mulţi jucători au părăsit sau vor părăsi formaţia de la poalele Tâmpei.

Astfel, după Rui Duarte şi Ezequias, plecaţi la Rapid, „galben-negrii" vor renunţa şi la Octavian Abrudan, acesta ajungând deja la un acord de principiu cu Steaua.

Şefii formaţiei braşovene sunt de acord cu această mutare, ţinând cont că Abrudan este în ultimul an de contract, iar la vară „stegarii" l-ar putea pierde gratis.

După câţiva ani de stabilitate, degringolada domneşte din nou la FC Braşov, iar cel mai mult are de suferit lotul de jucători, care este subţiat simţitor faţă de sezonul trecut.

Astfel, din ultima etapă a campionatului trecut, braşovenii au reuşit „performanţa" să piardă nu mai puţin de zece jucători. Iar Mihai Roman, Sabrin Sburlea, Dani Coman sau Nicolae Grigore sunt şi ei gata de plecare.

 Mai mult, „stegarii" nu ştiu până în prezent cine îi va pregăti în sezonul viitor. Oricum, se pare că pista Cristiano Bergodi a picat definitiv, favoriţii pentru a-l înlocui pe Viorel Moldovan fiind Petre Grigoraş, Ionuţ Popa sau Ştefan Stoica.

Singura veste bună din tabăra braşovenilor vine de la căpitanul Robert Ilyes, care şi-a prelungit ieri contractul pentru încă un sezon, urmând să fie şi antrenor secund.

În altă ordine de idei, conducătorii formaţiei de la poalele Tâmpei l-au pierdut şi pe mijlocaşul arădean Georgian Tobă, care a semnat cu Universitatea Cluj.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite