Suporterii echipei FC Braşov au plecat spre Ghencea VEZI FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 200 de suporteri ai echipei FC Braşov au făcut, astăzi, în jurul amiezii, deplasarea spre Bucureşti, acolo unde, de la ora 20.45, va avea loc turul semifinalei de Cupa României la fotbal, dintre Steaua şi FC Braşov.

Susţinătorii formaţiei de la poalele Tâmpei s-au strâns în faţa Sălii Sporturilor şi se estimează că în tribunele stadionului din Ghencea vor fi prezenţi circa 500 de fani braşoveni, care vor face deplasarea cu autocarul, cu trenul, sau cu maşinile personale.

Returul semifinalei de Cupa României, dintre FC Braşov şi Steaua, va avea loc pe 11 sau 12 mai, la Braşov, iar finala este programată pentru 25 mai, tot pe Stadionul „Tineretului“, din Braşov. În cealaltă semifinală se întâlnesc Dinamo şi Gloria Bistriţa. În prima manşă, Dinamo a învins, cu 2-0, aseară, chiar la Bistriţa.

image

FC Braşov s-a calificat pentru al doilea an consecutiv în semifinalele Cupei României la fotbal. Sezonul trecut, „stegarii“ au fost eliminaţi în penultimul act al competiţiei de FC Vaslui, scor 1-4 la general.

image

„Avem echipă bună şi trebuie să arătăm că victoria cu 3-0 din Ghencea, din campionat, nu a fost întâmplătoare. Trebuie să marcăm obligatoriu pe terenul Stelei şi, în cel mai rău caz, să nu pierdem la o diferenţă mai mare de un gol“, a declarat Vlad, un suporter al „galben-negrilor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite