Robert Ilyes: „Motivele pentru care am decis să plec de la Braşov sunt strict personale“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După patru ani în tricoul  „galben-negru", Robert Ilyes se desparte de FC Braşov. Meciul din Giuleşti a fost ultimul pentru Robert Ilyes în tricoul lui FC Braşov, mijlocaşul urmând să evolueze din sezonul viitor la FCM Târgu-Mureş.

Motivele pentru care am decis să plec de la Braşov sunt personale. În primul rând vreau să precizez că şi vara trecută am avut o oferta bună, de la o echipă din Liga I, însă mi-am prelungit contractul cu FC Braşov şi chiar am acceptat diminuarea angajamentului cu 50%, pentru că am înţeles situaţia grea prin care trecea clubul.

Zilele trecute am discutat cu patronul Ioan Neculaie, care a dorit să rămân la Braşov, însă, în cele din urmă, a înţeles situaţia. Pentru mine a fost o onoare să port banderola de căpitan al acestei formaţii, pentru ca Braşovul este a doua mea casă şi înseamnă foarte mult în cariera mea. Am petrecut patru ani extraordinari la FC Brasov.

Am venit la Braşov când echipa se afla în liga a 2-a, am promovat, iar în cei trei ani în prima ligă am avut parte de multe satisfacţii. Promovarea, victoriile din campionat cu Dinamo, Rapid şi Steaua au fost cele mai frumoase momente petrecute la Braşov.

Marele regret este că nu am reuşit să câştig un trofeu cu FC Braşov. Vreau să le  mulţumesc fanilor braşoveni pentru tot sprijinul din aceşti ani şi le transmit să rămână alături de echipă şi să o sprijine aşa cum doar ei ştiu
", a declarat Robert Ilyes, pentru site-ul oficial al FC Braşov.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite