Robert Ilyeş (FC Braşov): „Vom aborda la victorie meciul cu Steaua“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Ilyes (în alb)
Robert Ilyes (în alb)

În etapa a XX-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov va întâlni, în deplasare, la sfârşitul săptămânii, pe Steaua Bucureşti.

După egalul obţinut la Alba Iulia, cu Universitatea Cluj-Napoca, scor 1-1, „stegarii“ debordează de optimism şi merg cu gândul doar la victorie în Ghencea.

Meciul cu Steaua nu va fi unul special pentru noi. Este o partidă ca oricare alta şi vom merge în Ghencea să ne jucăm şansa. Nu trebuie să ne apărăm pe terenul Stelei, întrucât nu vom avea nicio şansă.

Trebuie să ne gândim doar la victorie şi nu putem să mergem cu gândul să practicăm un joc defensiv. Nici Steaua nu mai este echipa de acum câţiva ani, astfel că nu văd de ce ar trebui să ne fie teamă de ei. Îi respectăm, dar vrem să-i învingem“, a declarat căpitanul braşovenilor, Robert Ilyes.

La rândul său, Cristi Ionescu a menţionat: „Pentru noi este un rezultat foarte bun egalul de la Alba Iulia. Este cu atât mai important, cu cât am jucat contra unei contracandidate directe la salvarea de la retrogradare. 

Sper să creştem în evoluţie de la meci la meci şi să practicăm un joc bun contra Stelei. Vom avea trei meciuri cu Steaua în această primăvară, însă, probabil, vom aborda diferit meciurile din Cupă, faţă de cel din campionat“. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite