Robert Dumitru, arbitrul de la „finala Ligi I“: „M-a speriat isteria fanilor, de la finalul meciului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arbitrul braşovean Robert Dumitru a condus, la centru, duminică, duelul dintre Oţelul Galaţi şi FC Timişoara, încheiat cu scorul de 2-1, pentru gazde.

După acest eşec, Oţelul Galaţi a devenit, teoretic, noua campioană a României. Robert Dumitru este mulţumit de prestaţia sa de la acest meci şi îşi doreşte ca în viitorul apropiat să intre pe lista FIFA.

Arbitrajul de la Oţelul - Poli a fost unul la nivelul cerinţelor pentru o finală de campionat. Am avut parte de o atmosferă deosebită şi un public fantastic. Foarte rar am văzut un stadion plin cu două ore înainte de startul partidei.

Meciul de la Galaţi a fost al 23-lea arbitrat de mine în acest sezon competiţional. Am reuşit să mă menţin la un nivel înalt de zece ani, de când sunt arbitru în Liga I şi îmi doresc să fac pasul spre lista FIFA“, a declarat Robert Dumitru, la emisiunea „Campionii“, de la Nova TV Braşov.

Arbitrul braşovean a mai spus că s-a speriat teribil la finalul partidei dintre Oţelul şi FC Timişoara, după ce fanii gazdelor au invadat terenul de joc: „Nu luasem în calcul că fanii gălăţeni vor să invadeze terenul după fluierul final.

Glumind puţin, pot să spun că al patrulea arbitru şi-a făcut datoria şi mi-a strigat în cască să fug că vine lumea. Pentru a evita eventuale incidente am grăbit pasul şi am mers la cabine, fiindcă era greu de identificat cine sunt suporterii şi care sunt intenţiile lor". 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite