Rapid şi-a plătit o parte din restanţele financiare către FC Braşov, la miezul nopţii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinu Gheorghe şi Ioan Neculaie se înţelegeau de minune la Braşov, dar acum sunt la cuţite
Dinu Gheorghe şi Ioan Neculaie se înţelegeau de minune la Braşov, dar acum sunt la cuţite

Oficialii clubului Rapid Bucureşti au ajuns, zilele trecute, la un acord cu şefii de la FC Braşov, să plătească o primă tranşă din datoria pentru Mihai Roman şi Sabrin Sburlea, până pe 3 martie.

Termenul expira azi noapte, la ora 0.00, iar în cazul în care patronul giulestenilor, George Copos, nu achita suma stabilită, FC Rapid risca să nu fie programată pentru meciul de sâmbătă, din campionat, din deplasarea de la Oţelul Galaţi.

Însă, foarte abili, conducătorii rapidişti au virat în conturile braşovenilor prima tranşă, în valoare de 250.000 de euro, la ora 23:57, cu doar trei minute înainte dead-line-ului.

Rapidul şi-a achitat o parte din datorie la ora 23:57. Ei au plătit suma care avea ca termen limită ziua de 3 martie. Vor mai urma unele discuţii cu cei de la Rapid şi vom vedea când vor putea achita şi restul banilor.

În ceea ce priveşte datoria pe care noi o avem către Rui Duarte şi Ezequias, este adevărat că există o sumă restantă, însă cazul se judecă la comisii în momentul de faţă şi aşteptăm verdictul“, a menţionat preşedintele de la FC Braşov, Iosif Kovacs.

Rapid mai are de achitat circa 200.000 de euro din datoria totală de 450.000 de euro, în contul transferurilor jucătorilor Mihai Roman şi Sabrin Sburlea.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite